Generation

12.06-16.06 / 2024

Filmskolens filmfestival

Oyu

Længde
22 min.
Land
Frankrig / Japan
Original titel
Oyu
År
2023
Instruktør
Atsushi Hirai
Producer
Martin Bertier & Damien Manivel
Manuskriptforfatter
Atsushi Hirai & Martin Bertier
Fotograf
Benoit Pain
Klipper
Jehan Folqué
Medvirkende
Okihido Yoshizawa, Hisako Mizuki, Kôta Tsunezawa & Satchiko Okuno
Undertekster
Engelske
Sprog
Japansk

En af fire kortfilm, der portrætterer og stiller skarpt på forskellige generationer og de dynamikker og kløfter, der kan opstå imellem dem.

På nytårsaften besøger en mand en gammel badeanstalt i en japansk landsby. Han skal egentlig blot hente en glemt pakke, men lader sig friste af de varme bade. På denne årets sidste aften støder manden på mennesker fra alle livets gange og overhører deres samtaler, og hans spontane besøg til badeanstalten giver anledning til selvrefleksion, inden han skal sige et endeligt farvel.

________________

'Oyu' vises i en kortfilmpakke sammen med tre andre film. De tre andre film er: 'Circle' (2024), 'Bye Bye Turtle' (2024) og 'The Birthday Party' (2023).

Efter visningen af kortfilmpakken i Grand Teatret den 13. juni vil to af nutidens mest interessante stemmer drage ind i en samtale om generationsportrættet og undersøge, hvordan fiktion og litteratur kan behandle nutidens og fortidens generationer og måske mindske kløften imellem dem. Læs mere om det arrangement HER.
Grand Teatret13 juni 14:30–16:30Oyu + Circle + Bye Bye Turtle + The Birthday Party + TALK: Theis Ørntoft, Ditte Holm Bro og Filip Vest

Pris: 90 Kr.