Generation

12.06-16.06 / 2024

Filmskolens filmfestival

On the Go + Sangria + DJ ¡HARTY!

Vi skyder weekenden i gang på GENERATION med en banging aften i Empire Bio, der byder på spansk syret speedball af en queer roadmovie, sangria og DJ ¡HARTY! ved roret. Velbekomme.

‘On the Go’ er muligvis festivalens største party starter af en film: en syret musikalsk, delirisk, queer roadmovie fra Andalusien. En fertil film, der skider højt og flot på gængs logik og narrative konventioner og lader pludselig centrale karakterer forsvinde ud i den blå luft. Her kan alt ske på alle tidspunkter.

Efter filmen fortsætter festen i Empires foyer, hvor vi serverer kold sangria og et set af DJ ¡HARTY!, der bringer ny, frisk energi og repræsenterer lyden af den kommende generation. Hun er kendt for at skabe et rum fuld af diversitet og levende energi ved at integrere elementer fra sine latinamerikanske rødder. Ligesom hun er inspireret af UK Garage, DnB-scenen og afrobeats.

Billetter koster 90 kr. (80 kr. for unge under 30 år og pensionister) og inkluderer både film og fest. Vi starter kl. 21:00 og slutter kl. 00:00.

Læs mere om 'On the Go' HER.

I samarbejde med

Empire Bio14 juni 19:00–22:00On the Go + Sangria + DJ ¡HARTY!

Pris: 90 Kr.