Generation

12.06-16.06 / 2024

Filmskolens filmfestival

On the Go

Længde
72 min.
Land
Spanien
Original titel
On the Go
År
2023
Instruktør
María Gisèle Royo & Julia de Castro
Producer
María Gisèle Royo & Julia de Castro
Manuskriptforfatter
María Gisèle Royo & Julia de Castro
Fotograf
Ilton K. do Rosario
Klipper
Paola Álvarez & Sergio Jiménez
Medvirkende
Omar Ayuso, Julia de Castro, Chacha Huang, Manuel de Blas & Alberto Jo Lee
Undertekster
Engelske
Sprog
Spansk

Delirisk og absurd spansk fertilitets- og queer roadtrip, hvor Bonnie har kastet moralen og hormonspirallen i lokummet, mens Clyde er hoppet i Adidas-bukser og bearbejder sine traumer på Grindr.

At være eller ikke at være… moder. Det spørgsmål har den 37-årige spanske kvinde Milagros stillet sig selv. Hun har strakt sin bekymringsløse ungdom helt til det yderste af sine fertile år, og nu tonser hun gennem Andalusien i sin fars cabriolet på en skruppelløs fertilitets-vendetta, hvor brugte kondomer og alt andet er tilladt i jagten på sunde sædceller. Med sig har hun den 24-årige karseklippede bulderbasse Jonathan, der bruger Grindr og sex til at skubbe sine problemer midlertidigt ud af hovedet. Undervejs møder de en mystisk havfrue, der er ved at tørre ud, så målet for rejsen bliver pludselig havet.

’On the Go’ er en syret speedball af en musikalsk, delirisk, queer roadmovie. En film, der skider højt og flot på gængs logik og narrative konventioner og lader centrale karakterer forsvinde ud i den blå luft. Her kan alt ske på alle tidspunkter. Det er en delirisk Pedro Almodóvar på speed, der danser rundt i bar røv til flamenco i en tidsalder præget af dating-apps, evig ungdom og økonomisk usikkerhed. Men under al galskaben ligger en simpel fortælling om kærlighed og venskab, og om den forvirring, der følger med forventningen om, at livets endemål i det 21. århundrede er den absolutte frihed.

________________

Efter visningen af 'On the Go' i Empire Bio den 14. juni forsætter vi den deliriske stemning fra filmen i biografens foyer, hvor vi disker op med sangria ud over det hele og DJ ¡HARTY! sætter sig bag rattet og skruer op for de varme toner. Læs mere om det arrangement HER.

I samarbejde med

Empire Bio14 juni 19:00–22:00On the Go + Sangria + DJ ¡HARTY!

Pris: 90 Kr.

Grand Teatret15 juni 19:00–20:12On the Go

Pris: 90 Kr.