Generation

21-25.06 / 2023

Filmskolens talentfilm & afgangsfestival

Mikkel Kruse

Elsker darth vader, titanic, salt, dostojevskij. uforudsigelighed, ostemad, koldskål, min mors spanske guitar, fejl. når der er varmere ude end inde, lange takes, lister, våd varm asfalt, honky dory, rejseholdet. sommerfugledalen. beatles. rosalía. miyazaki. at gå planken ud. hud mod hud, kiarostami, at jeg er færdig på filmskolen, holy motors, pizza, julie, dancing queen. når alt springer ud, vaklende eksperimenter. at jeg lige har købt mikkelkruse.com, at se på billeder af mine børn selvom de ligger lige derinde og sover, netto på tagensvej, kæmpestore vinduer. flymad. korine. herzog. ellie, i telt mens det regner, glenn gould der pruster og spiller bach, vodkaredbull, bogreoler, benspænd, bestige bjerge. at jeg har tre børn inden året er omme, at satse hele butikken, floskler. aia nor, en eksplosion af billeder.

Elsker ikke mette frederiksen. linkedin, møl, at jeg fik høje tindinger af at gå på filmskolen i fire år. økonomi. eftermiddage. at træde på en legoklods med bare tæer. duften af våde kæledyr, david fincher. sindssyg rastløs energi. globalopvarmning. uretfærdighed. aula. et langt varmt bad. at der er pfas i alt. content. at være nyklippet. lektier. de institutioner vi har skabt. alt hvad der kvæler legesygen, astma, at sidde stille og høre efter. ”den nye medievirkelighed”. at skulle skrive min egen selvbiografi på max 350 ord:
født i et bofællesskab i en forstad til en forstad til aarhus, har en baggrund i musik. har en bachelor i litteratur og filosofi, og har studeret fotografi på fatamorgana. nu færdiguddannet som dokumentarinstruktør, men laver egentlig også fiktion.