Generation

21-25.06 / 2023

Filmskolens talentfilm & afgangsfestival

Mads Hølmer

Jeg er en tonemester, med en dyb kærlighed til alt der har med lyd at gøre, og har længe været fascineret af lydens muligheder for at kunne vække følelser, fortælle historier og transportere folk til nye verdener.

I løbet af min tid på Den Danske Filmskole har jeg skærpet mine tekniske færdigheder og udviklet en dybere forståelse for lyddesignets potentiale, og gennem kreative projekter og samarbejder med medstuderende, har jeg opnået en værdifuld erfaring gennem bl.a. kreative samtaler på tværs af faglinjer gennem hele processen, for at kunne skabe mere helstøbte og medrivende lydfortællinger.

Jeg er altid nysgerrig efter ny viden og værktøjer til konstant at udvide mit repertoire, og gør derfor også mit bedste for at holde mig opdateret med de nyeste muligheder, især hvad angår lydeditering. Jeg søger derfor altid efter nye måder, jeg enten kan forbedre eller udfordre mig selv og min proces på enten et kreativt eller praktisk niveau.

Med et ønske om at udforske nye horisonter er jeg nu klar til at påbegynde min professionelle rejse som lyddesigner, og jeg glæder mig til nye muligheder for at arbejde sammen med endnu flere filmskabere, spiludviklere og andre kreative fagfolk, der deler den samme passion for at fortælle og forstærke historier gennem lyd.

Med foden på vej ud i branchen, glæder jeg mig til at sætte mit eget præg som lyddesigner, og går det i møde med en stærk dedikation, kreativitet og urokkelig passion for faget. Jeg er klar til at komme i gang, og møde endnu flere kreative mennesker, der fortsat kan inspirere mig til at blive en endnu bedre tonemester, ligesom alle de dejlige medstuderende på min årgang har gjort for mig de sidste 4 år.

P.S. Jeg kan virkelig godt lide horror film, så hvis nogen står og skal til at lave en horror film, og mangler en tonemester, så sig lige til.