Generation

12.06-16.06 / 2024

Filmskolens filmfestival

Hannah Zwennes

At skabe universer der hviler på det usagte, på følelser og spændingen mellem det konkrete og det abstrakte, finder jeg utrolig stor glæde i.

Det er i det nonverbale, at jeg mærker allermest. Jeg indtager de skjulte forbindelser mellem følelse og forståelse, og når disse udtrykkes gennem sammensmeltning af billeder og lyd, får kunsten at lave film den dybeste betydning.

Den fornemmelse virker bedst for mig når der skal mixes, da det er der jeg kan folde min intuition endnu mere ud. Der opstår nye kreative muligheder, når alt er ved at samle sig. Jeg er også meget opmærksom på brugen af musik i film - at sørge for at den hænger sammen med filmens struktur.

Derudover er jeg også fascineret af at definere lyd i rum, om det nu er gennem lydeffekt redigering, optagelser af wilds, eller i det tredimensionelle.

Det kommer nok ikke bag på nogen, at en tonemester synes at lyd er det mest spændende inden for historiefortællinger, og det gælder også for mig. Det er der, hvor jeg kan bidrage med min store omsorg for filmens univers og karakterer, og med min musikalske og billedlige forståelse fremme sanseligheden.

Noget andet dejligt med lyd er at man altid er omgivet af andre engagerede lyd- og filmmennesker som kan inspirere i et samarbejde.

Jeg håber en dag at kunne udnytte min hollandske baggrund i en co-produktion, og jeg ønsker også en dag at være med til at lave en musical.

Selvom de fire år på Den Danske Filmskole er slut, er jeg ikke færdig med at lære. Jeg glæder mig til at få prøvet den ‘virkelige verden’ af!