Generation

21-25.06 / 2023

Filmskolens talentfilm & afgangsfestival

Emil Salling

Jeg er en passioneret tonemester, der trives i alle faser af lydarbejdet og brænder for både det kreative lyddesign og det tekniske detaljearbejde. Jeg har et gennemgående fokus på taktilitet og musikalitet i lyd og føler mig særligt hjemme i efterarbejdet, men nyder også at være på optagelse.

I 2018 dimitterede jeg som lyddesigner fra Sonic College, hvor jeg skrev bachelor om, hvordan diegetisk lyd kan bruges til at afspejle en karakters følelsesmæssige tilstand. Efterfølgende arbejdede jeg freelance et par år, inden jeg søgte ind på filmskolen, da der blev en tonemesterplads ledig på årgang 1923.

Her har jeg videreudviklet mine evner og kunstneriske stemme og har udover at arbejde med både fiktionsfilm, dokumentar og hybridfilm også fået erfaring med lyd til computerspil. Men mest af alt har filmskolen været en konstant strøm af inspiration og fascination, hvor både medstuderende og undervisere har været med til at udvide min forståelse for filmmediet samt lyds fortællemæssige potentiale. Alle de meningsfulde samtaler, refleksioner og kreative samarbejder har været noget af det mest givende og har løftet min forståelse for, hvad film kan.

Hvad enten det er som lyddesigner, effekt- eller dialogklipper, mixer eller på optagelse, er jeg fleksibel og arbejdsom og vil elske at samarbejde med dig!