Generation

12.06-16.06 / 2024

Filmskolens filmfestival

Ania de Sá

Da jeg gik i 1.g fik jeg et studiejob hos et lille animationsfirma i Billund, og tre år senere vidste jeg med sikkerhed, at jeg ville være filmklipper. Siden da gjorde jeg alt hvad jeg kunne for at klippe så meget som muligt og suge så meget erfaring til mig som muligt, før jeg endelig startede på Filmskolen.

At klippe film fylder mit liv med glæde, spænding, læring og en masse vilde udfordringer, der både begejstrer mig og skubber til mine kreative grænser og forudantagelser. Det giver mig liv at skulle tænke i nye baner, at tænke ud over det sædvanlige.

Filmskolen har givet mig enormt vigtige redskaber og erfaring, som jeg vil tage med mig videre, særligt inden for dramaturgi, historiefortælling, musik og lyd. Men frem for alt har de sidste fire år lært mig at stole på min intuition og mavefornemmelse, gjort mig mere bevidst om mine valg, lært mig meget om samarbejde og kommunikation og givet mig muligheden for at arbejde på projekter, som - uden for en lukket boble - aldrig ville være blevet til og som jeg er utrolig taknemlig for at have været med til at forme.

Det er med sommerfugle i maven, at jeg siger farvel til endnu et kapitel i mit liv og byder et nyt velkommen.

Jeg har klippet afgangsfilmene Norwegian Offspring og Eternal Father.