Generation

12.06-16.06 / 2024

Filmskolens filmfestival

The Human Surge 3

Længde
121 min.
Land
Argentina / Portugal / Holland / Taiwan / Brasilien / Hong Kong / Sri Lanka / Peru
Original Titel
El auge del humano 3
År
2023
Instruktør
Eduardo Williams
Producer
Jerónimo Quevedo, María Victoria Marotta, Nahuel Pérez Biscayart, Meng Xie, Chu-ti Chang, Aline Mazzarella, Matheus Peçanha, Eduardo Williams & Ico Costa
Manuskriptforfatter
Eduardo Williams
Fotograf
Victoria Pereda
Klipper
Eduardo Williams
Medvirkende
Meera Nadarasa, Sharika Navamani, Livia Silvano, Abel Navarro, Ri Ri Yang & Bo-Kai Hsu
Undertekster
Engelske
Sprog
Spansk / Tamilsk / Singalesisk / Mandarin / Engelsk

Velkommen til årets mest revolutionerende film. En håbefuld og surrealistisk dystopi af livet i internettets tidsalder – skudt på et kugleformet 360 graders VR-kamera – der med garanti ikke ligner noget, du nogensinde har set før.

Tre forskellige grupper af venner i Sri Lanka, Peru og Taiwan bevæger sig på skift flydende rundt i hvert deres regnfulde, vindblæste, mørke hjørne af verden i et forsøg på at undslippe deres udmattende jobs, inden de til sidst på magisk vis mødes i rum, der ikke altid kan forklares med fysiske termer. Det er den simple handling i argentinske Eduardo Williams’ metafysiske trip ’The Human Surge 3’, der er spidskandidat til det seneste års mest revolutionerende film.

Skudt på et kugleformet 360 graders kamera og herefter uploadet til videospil-programmet Unreal, hvor Williams ved hjælp af VR-briller har defineret, hvordan kameraets blik skal lande i de altomsluttende billeder, der til tider både opløser sig selv og flyder sammen i en suppe af pixels. Alle konventioner om, hvordan en film kan og skal se ud, splintres i en surrealistisk genialitet af en film, der er så langt forud for sin tid, at den formentlig også i fremtiden vil blive omtalt som fremtidens film. Så tag en dyb indånding og træd ind i en drømmende film, der gennem lange, udstrakte scener maler noget så enigmatisk som en håbefuld dystopi af livet og en virkelighed i forfald lige midt i internettets tidsalder.

I samarbejde med

Empire Bio13 juni 14:00–16:01The Human Surge 3

Pris: 90 Kr.

Den Danske Filmskole16 juni 18:30–20:31The Human Surge 3

Pris: 90 Kr.