Generation

21-25.06 / 2023

Filmskolens talentfilm & afgangsfestival

Vildkvinde

Længde
30 min.
Land
Danmark
År
2023
Genre
Dokumentar
Instruktør
Pauline Tarp Merrildgaard
Producer
Kristian Pugholm
Dramaturg
Carl Christian Helgers
Fotograf
Thomas Dyrholm
Klipper
Cecilie Marie Damsgaard
Tonemester
Emil Salling
Medvirkende
Nikoline Veirum Høgsgaard, Eila Bohlm, Camilla Starling, Kiki Nadia, Sigrid Osterland Fay, Louise Hørdum Poulsen, Sarah-Margrethe Elmholdt, Nahla Aweys, Cecilie Hjarnaa, Caroline Osterwald-Lenum, Anna Mose, Johanna Sukunen, Kamilla Kovacs, Randi Pontoppian
Undertekster
Engelsk

Helende beretning, hvor hvert kraftfulde skridt i en kvindes vilde, rituelle rejse mod frihed bliver fortalt med et både nænsomt og råt blik.

Søsterskab og feminin kraft. Orangeklædte kvinder i cirkel, legende lyde og grin. Nynnen, nærvær og et hav, der bruser. Ord, der fører os ind i sanselige, eksplosive tilstande, der lader os mærke vores kroppe. ‘Vildkvinde’ er en glødende smertefuld genfødsel af en kvinde, der bevæger sig ud på en rituel og helende rejse sammen med et kuld af sine vilde, kraftfulde og kærlige medsøstre. En poetisk rejse, der undervejs udvikler sig til et særligt og intimt indblik i at være et kvindeligt væsen på jorden. På sin ufiltrerede måde udfoldes den rå natur, der bor i alle kvinder, men som sjældent får lov til at møde verden. Et bevis på den helende kraft, der findes, når kvinder støtter op om hinanden og sammen bryder normer og bryder fri. En film, der taler til hele sanseapparatet og til alle, uanset køn, som vil med på en rejse væk fra den rationelle verden.

Mød holdet bag filmen til første visning.

'Vildkvinde' vises i en blok sammen med afgangsfilmene 'Jorden kalder Jenny' og 'Helvete'.

Biografen23 juni 16:30–18:18AfgangsfilmVildkvinde

Pris: 45 Kr.

Studiet24 juni 13:15–14:43AfgangsfilmVildkvinde

Pris: 45 Kr.