Generation

12.06-16.06 / 2024

Filmskolens filmfestival

Sommerfest: SLIM0 (dj-set) + dj bb & Jens Konrad

The party to end all parties. Vi runder årets GENERATION af med en gratis sommerfest til folket i Filmskolens gårdhave i samarbejde med Brodie Sessions. Bb (Barbro) & Jens Konrad (Lyra Valenza) og trioen SLIM0 står bag dj-pulten og leverer soundtracket til det, der bliver sommerens talk of the town.

Den musikalske trio SLIM0 er berømt og berygtet i dens københavnske musikundergrund for dens flænsede, geniale koncerter, der konstant balancerer på kanten af et rytmisk sammenbrud. Trioen består af Simin Stine Ramezanali, Lena Milovic og Mija Milovic og til aftensn anledning har de skoddet deres instrumenter, og i stedet rotter de sig sammen bag pulten og spiller festen i gang med, hvad de selv definerer som "noget vibern shit".

Jens Konrad (han/ham) og Barbro (de/dem) er begge kendte skikkelser på den danske musikscene. Barbro har vokset sig ind i musikken gennem rock og folk og spillet på flere af landets festivaler, ligesom de har stået bag dj-pulten flere gange på Den Anden Side i København. Udover at være solokunstner, har Jens Konrad gennem mange år dj’et som den ene halvdel af den elektroniske duo Lyra Valenza, der også spiller på dette års Roskilde Festival. Tilsammen udgør de to en energisk dj-duo, der byder på et mix af velkendte bangers, bas og overraskelser. Hvad har de til fælles? Ingen fucker med musik som de gør.

Det bliver årets sommerfest, og alle er inviteret!

Kom tidligt, gå sent.

Den Danske Filmskole15 juni 18:00–01:00Sommerfest: SLIM0 (dj-set) + dj bb & Jens Konrad

Pris: GRATIS