Generation

21-25.06 / 2023

Filmskolens talentfilm & afgangsfestival

Sick of Myself

Længde
97
Land
Norge, Sverige
Original titel
Syk Pike
År
2022
Instruktør
Kristoffer Borgli
Producer
Andrea Berentsen Ottmar & Dyveke Bjørkly Graver
Fotograf
Benjamin Loeb
Manuskriptforfatter
Kristoffer Borgli
Klipper
Kristoffer Borgli
Medvirkende
Kristine Kujath Thorp & Eirik Sæther
Undertekster
Dansk

Blodig body horror ramler sammen med kulsort satire lige midt i den norske velfærdsstat, når en kvinde går til ekstremer for at få sin kæreste og resten af verden til at bemærke hende.

Signe nærmer sig de 30. Hun arbejder på en café og føler sig mislykket og usynlig blandt sine succesfulde venner og sin kæreste, hvis kunstkarriere er lige på nippet til at eksplodere. Men da en ulykke indtræffer udenfor caféen, og Signe ender med at være smurt ind i blod, modtager hun pludselig den omsorg fra omverdenen og kæresten, hun har manglet. Og så får hun en idé: for hvad nu, hvis hun sørgede for, at hun altid var et offer, ville verden så også altid se hende?

‘Sick of Myself’ er en absurd selvskadesatire, der er sjov på sin groteske overflade, men lige under humoren flyder noget dybt tragisk, der taler direkte ind i konsekvenserne af tidens uendelige behov for at se og blive set på. Det her er David Cronenbergs body horror, der møder Ruben Östlunds kreativklassekomik inde i en Joachim Trier’sk Oslokulisse. Og et godt bud på filmårtiets mest usunde parforholdsdynamik.

Studiet23 juni 19:00–20:37TalentfilmSick of Myself

Pris: 45 Kr.