Generation

21-25.06 / 2023

Filmskolens talentfilm & afgangsfestival

Romantica

Længde
30 min.
Land
Danmark
År
2023
Genre
Hybrid / Drama
Instruktør
Thomas Elley
Producer
Claes Hedlund
Manuskriptforfatter
Emilie Koefoed Larsen
Fotograf
Thomas Elley
Klipper
Freja Borrowman
Tonemester
Nora Øland
Medvirkende
Roman Penev, Michael Marco Steensig, Johnni Madsen, Nina, Andrey Kaiser, Sofuz Stenklopp, Palle Würtz, Mikael Stentoft, Simon Hornung Jessen, Oscar Kronborg Tørnæs, Leif Ace Bøttche, Chris Hart, Lasse Helmer Sørensen & Troy
Undertekster
Engelsk

Absurd og grynet collage af håb og vanvid fortalt gennem forskellige grupper af drenge og mænd, der alle er forbundne igennem deres kroppe og deres drømme for den sorte nat.

Tre mænd spiller jeg-har-aldrig. To drenge rapper og drikker kirsebærvin. En ukrainsk mand erklærer sin kærlighed til en veninde. Fælles for dem alle er, at de har høje forventninger til aftenens udbytte. Men som natten skrider frem bliver det hele langsomt mere meningsløst, mere ensomt og mere latterligt. Præcis som i beruselsens grumsede vand flyder grænserne mellem fiktion og virkelighed kun mere sammen og bliver kun mere diffuse. I 'Romantica' er der swingerklub, mandestrip, en brændende tøjbamse og enorme pupiller. Det er en absurd og grynet collage af nattens vanvid fuld af blottet hud, blottede drømme og blottede forhåbninger. Fortalt i et univers, hvor vi kun er i live, når vi er stive.

Mød holdet bag filmen til første visning.

'Romantica' vises i en blok sammen med afgangsfilmene 'I Ghosted You' og 'Once Upon a Time on Twitch'.

Studiet22 juni 16:45–18:46AfgangsfilmRomantica

Pris: 45 Kr.

Biografen24 juni 16:15–18:16AfgangsfilmRomantica

Pris: 45 Kr.