Generation

21-25.06 / 2023

Filmskolens talentfilm & afgangsfestival

Kunstneriske og tekniske tendenser i lyd og klip

Klip styrer lyden og lyd påvirker klippet. Hvordan ser en iterativ proces ud mellem klip og lyd? Hvordan udvikler vi nye måder at samarbejde på? Og er det realiserbart i en filmproduktion ude for Filmskolen?

To afgangsstuderende fra Den Danske Filmskole har sat den Oscar-vindende filmklipper Mikkel E.G. Nielsen og tonemester Rasmus Winther i stævne til en samtale om kunstneriske og tekniske tendenser i lyd og klip. Samtalen modereres af lyddesigner Peter Albrechtsen.

Mød Mikkel E.G. Nielsen, der har rykket på måder at inkorporere lyd tidligt i klippeprocessen som klipper på bl.a. filmen ’Sound of Metal’, som i 2021 vandt en Oscar for både bedste klipning og bedste lyd.

Rasmus Winther, der kommer fra at have en iterativ proces i både produktion, klip og lyd fra en helt tidlig start med filmen ’Madame Luna’.

Maria Winther Juma, der dimitterer fra Den Danske Filmskole som klipper med filmene ’Nationen’ og ’Once Upon a Time on Twitch’.

Nora Øland, der dimitterer fra Den Danske Filmskole som tonemester med filmene ’Nationen’, ’Den Udvalgte’ og ’Romantica’

Sammen med Peter Albrechtsen som moderator vil de dykke ned i samarbejder mellem klip og lyd, og hvordan det kan realiseres i en filmproduktion.

Mød

Gårdhaven23 juni 15:30–16:45TalksKunstneriske og tekniske tendenser i lyd og klip

Pris: GRATIS