Generation

21-25.06 / 2023

Filmskolens talentfilm & afgangsfestival

Kind Hearts

Længde
87 min.
Land
Belgien
År
2022
Instruktør
Olivia Rochette & Gerard-Jan Claes
Producer
Rasmus Van Heddeghem & Ruben Desiere
Manuskriptforfatter
Olivia Rochette & Gerard-Jan Claes
Fotograf
Olivia Rochette
Klipper
Dieter Diependaele
Lyddesign
Lennert De Taeye & Nina de Vroome
Medvirkende
Billie Meeussen, Lucas Roefmans, Romane Van Damme, Charlotte Meyntjens, Rana Hamzaoui, Gaspard Renier, Victoria De Man m.fl.
Undertekster
Engelsk

Med eminent følsomhed og varme fortælles historien om to unge mennesker og den første kærlighed i en naturlig blanding mellem dokumentar og fiktion, der udvikler sig til det mest udramatiske drama, du nogensinde kommer til at se.

Det unge kærestepar Billie og Lucas står ved en skillevej. De er begge færdige med gymnasiet og skal nu beslutte sig for, om de skal på universitetet eller noget andet. Den store omvæltning får dem til at tale om drømme og forventninger til fremtiden og voksenlivet, men også om tvivl, om deres forhold til hinanden kan overleve forandringerne. Samtalende med hinanden og deres venner bevæger de sig gennem Bruxelles’ sommervarme parker, gader, cafeer og forlystelsesparker, mens et drama så udramatisk, at det næsten bliver provokerende, udspiller sig.

I en charmerende art-house sæbeopera a la Eric Rohmer og med et følsomt og empatisk blik på to unge mennesker og den verden, de famler rundt i, beretter de belgiske filmmagere Gerard-Jan Claes og Olivia Rochette om den formative og usikre første kærlighed. Og ligesom et kærlighedsforhold er en konstruktion, et eventyr, vi skal overbevise os selv om, bliver ‘Kind Hearts’ også en konstruktion, hvor virkelighed og iscenesættelse blandes sammen i én elegant pærevælling.

Studiet22 juni 19:15–20:42TalentfilmKind Hearts

Pris: 45 Kr.

Biografen24 juni 12:00–13:27TalentfilmKind Hearts

Pris: 45 Kr.